SANITAS DÂMBOVIȚA PROTESTEAZĂ!

Sindicatul SANITAS DÂMBOVIȚA va participa mâine 07 februarie 2023, alături de alți colegi din țară la protestul organizat de către Federația SANITAS din România timp de 3 zile, pentru susținerea revendicărilor membrilor noștri de sindicat. Protestul va începe la ora 10:00 în piața Victoriei, iar de acolo vom pleca în marș și ne vom opri […] Articolul SANITAS DÂMBOVIȚA PROTESTEAZĂ! apare prima dată în DambovitaNews.

SANITAS DÂMBOVIȚA PROTESTEAZĂ!

Sindicatul SANITAS DÂMBOVIȚA va participa mâine 07 februarie 2023, alături de alți colegi din țară la protestul organizat de către Federația SANITAS din România timp de 3 zile, pentru susținerea revendicărilor membrilor noștri de sindicat. Protestul va începe la ora 10:00 în piața Victoriei, iar de acolo vom pleca în marș și ne vom opri în fața câtorva spitale din București, Spitalul Clinic Filantropia, Spitalul Clinic „Sfânta Maria”, Spitalul Universitar de Urgență Elias și DGASPC sector 1.

REVENDICĂRILE NOASTRE SUNT:
1. Creșterea veniturilor tuturor salariaților din SĂNĂTATE și ASISTENȚĂ SOCIALĂ cu un procent de minim 15%, pentru acoperirea inflaţiei.
2. Declanșarea, de urgență, a negocierilor între Guvernul României și partenerii sociali, pe proiectul noii legi a salarizării personalului plătit din fonduri publice.
3. Asigurarea unei finanțări corecte și suficiente pentru instituțiile medicale și de asistență socială.

Articolul SANITAS DÂMBOVIȚA PROTESTEAZĂ! apare prima dată în DambovitaNews.