Samsung a folosit un iPhone pentru a promova lansarea noului telefon Galaxy S21

Gigantul sud-coreean Samsung a promovat lansarea modelului Galaxy S21, care va fi prezentat joi seara, cu ajutorul unui iPhone, produs realizat de către rivala Apple, scrie AppleInsider. Contul american de Twitter al Samsung a postat un teaser pentru evenimentul de lansare, însă utilizatorii au observat că semnătura digitală a postării arăta că a fost realizată […]

Samsung a folosit un iPhone pentru a promova lansarea noului telefon Galaxy S21

Gigantul sud-coreean Samsung a promovat lansarea modelului Galaxy S21, care va fi prezentat joi seara, cu ajutorul unui iPhone, produs realizat de către rivala Apple, scrie AppleInsider.


Contul american de Twitter al Samsung a postat un teaser pentru evenimentul de lansare, însă utilizatorii au observat că semnătura digitală a postării arăta că a fost realizată de pe un dispozitiv al companiei rivale.


La momentul scrierii acestui articol tweet-ul respectiv nu mai putea fi accesat.


Captură de ecran după tweet-ul Samsung

Și alții au făcut astfel de „boacăne”


„Ambasadorii‟ unor branduri au mai făcut în trecut așa ceva: tenismanul David Ferrer a fost prins în 2012 utilizând un iPhone pentru a lăuda Galaxy S4, în vreme ce prezentatoarea tv și politiciana rusă Ksenia Sobchak a fost dată în judecată în 2018 de Samsung pentru că a folosit un iPhone X în public.


Au existat în trecut situații apropiate, cum a fost cazul Nokia, care s-a lăudat că un filmulet a fost realizat cu telefonul său, dar s-a constatat că era o cameră profesională.


Este însă prima oară când o companie este prinsă făcând o astfel de gafă, folosind produsul concurenței.


Rivalitate maximă


Samsung este cel mai mare producător de smartphone-uri la nivel mondial, în vreme ce Apple este pe locul al doilea, însă este de departe cel mai profitabil.


Samsung și Apple s-au aflat ani de zile angrenate în procese.


Recent, Samsung a ironizat Apple pentru că nu a inclus un încărcător în cutia de iPhone 12, însă Samsung este pe cale să facă același lucru cu ultimul model pentru anumite regiuni, potrivit unor informații publicate pe site-urile specializate.


Samsung Galaxy S21, noul vârf de gamă de la Samsung și cel mai puternic smartphone Android al momentului, va fi prezentat oficial de către companie joi în data de 14 ianuarie.


Specificațiile sale, prețul și o serie de fotografii au ajuns însă deja pe internet.