Sala de sport din campusul Universității ”Valahia” prinde contur

Valoarea investiției este 8.669.804,01 lei, TVA inclus, sursa de finanțare este asigurată prin CNI, iar municipiul Târgoviște, ca beneficiar al investiției, a pus la dispoziție terenul si va asigura finanțare pentru racordarea la utilități. „Suntem în Campusul Universității „Valahia” , aici unde administrația locală târgovișteană construiește o sală de sport prin Compania Națională de Investiții. […] Articolul Sala de sport din campusul Universității ”Valahia” prinde contur apare prima dată în DambovitaNews.

Sala de sport din campusul Universității ”Valahia” prinde contur

Valoarea investiției este 8.669.804,01 lei, TVA inclus, sursa de finanțare este asigurată prin CNI, iar municipiul Târgoviște, ca beneficiar al investiției, a pus la dispoziție terenul si va asigura finanțare pentru racordarea la utilități.

„Suntem în Campusul Universității „Valahia” , aici unde administrația locală târgovișteană construiește o sală de sport prin Compania Națională de Investiții. Este vorba despre o sală de sport cu 180 de locuri, este vorba despre o investiție de aproximativ 9 milioane de lei, o investiție de care cred că Universitatea „Valahia” avea nevoie. Nu există o asemenea facilitate aici, este o investiție complexă, inclusiv amenajări ale aleilor, spații verzi, parcări, în afara acestei săli propriu-zise, care începe deja să se contureze. Sperăm ca în toamna acestui an să putem discuta de o recepție la această investiție.
Pentru că tot discutăm despre acest tip de infrastructură, mai avem o veste bună pe ceea ce înseamnă infrastructura sportivă…Vor debuta lucrările la baza sportivă de la Clubul Sportiv Școlar! A fost emis ordinul de începere a lucrărilor, din 6 februarie vor debuta lucrările și acolo. Este vorba despre o bază sportivă, nu doar o sală de sport, cum este cazul proiectului de la Universitatea „Valahia” și este finanțată tot prin Compania Națională de Investiții. Este un plus important pentru infrastructura sportivă, în principal dedicată copiilor.
Laura Gorghiu, rectorul Universității Valahia:
„În primul rând, mă bucur să fiu alături astăzi de dumneavoastră. Mă bucur că investiția din Campusul studențesc începe să prindă contur. Suntem bucuroși să fim beneficiarii unui astfel de complex sportiv și cu siguranță aceasta va aduce plus-valoarea, având în vedere că în cadrul Universității „Valahia” din Târgoviște avem specializările de Educație fizică și sport, și kinetoterapie. Totuși, acest edificiu va fi de mare folos tuturor studenților noștri pentru că toți studenții din comunitatea academică târgovișteană vor beneficia de aceste activități de educație fizică și sport într-un nou complex. Sigur, activitatea orelor de educație fizică în cadrul universității noastre se desfășoară într-un complex din interiorul orașului, dar această investiție este binevenită.”, a declarat primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan.

Articolul Sala de sport din campusul Universității ”Valahia” prinde contur apare prima dată în DambovitaNews.