SAL-Fin a solutionat jumatate dintre cererile de conciliere transmise de consumatori, in sem.I din acest an

Entitatea de Soluționare Alternativă a Litigiilor în Domeniul Financiar Non-bancar (SAL-Fin) a finalizat, în cursul anului 2021, un număr de aproximativ 1.300 de cereri transmise din partea consumatorilor, raportat la totalul de 807 cereri transmise în anul precedent. În prima jumătate a anului 2022, SAL-Fin a soluționat un număr de 288 cereri, dintre cele 630 […] The post SAL-Fin a solutionat jumatate dintre cererile de conciliere transmise de consumatori, in sem.I din acest an appeared first on NOCASH ® de 20 ani.

SAL-Fin a solutionat jumatate dintre cererile de conciliere transmise de consumatori, in sem.I din acest an

Entitatea de Soluționare Alternativă a Litigiilor în Domeniul Financiar Non-bancar (SAL-Fin) a finalizat, în cursul anului 2021, un număr de aproximativ 1.300 de cereri transmise din partea consumatorilor, raportat la totalul de 807 cereri transmise în anul precedent. În prima jumătate a anului 2022, SAL-Fin a soluționat un număr de 288 cereri, dintre cele 630 […]

The post SAL-Fin a solutionat jumatate dintre cererile de conciliere transmise de consumatori, in sem.I din acest an appeared first on NOCASH ® de 20 ani.