S-a trezit și Consiliul Concurenței! Investigație la producătorii și comercianții de ulei, zahăr și produse lactate

Prețurile au crescut în întreaga lume, majorări motivate de crizele succesive din domeniul sanitar, apoi economic, din cauza războiului din Ucraina… Sunt multe motivele invocate, dar nu toate sunt reale sau nu la dimensiunea la care au fost duse pentru a justifica specula, mai ales în Europa. Pentru a avea o imagine corectă asupra a […] Articolul S-a trezit și Consiliul Concurenței! Investigație la producătorii și comercianții de ulei, zahăr și produse lactate apare prima dată în Observatorul Prahovean.

S-a trezit și Consiliul Concurenței! Investigație la producătorii și comercianții de ulei, zahăr și produse lactate

Prețurile au crescut în întreaga lume, majorări motivate de crizele succesive din domeniul sanitar, apoi economic, din cauza războiului din Ucraina… Sunt multe motivele invocate, dar nu toate sunt reale sau nu la dimensiunea la care au fost duse pentru a justifica specula, mai ales în Europa. Pentru a avea o imagine corectă asupra a […]

Articolul S-a trezit și Consiliul Concurenței! Investigație la producătorii și comercianții de ulei, zahăr și produse lactate apare prima dată în Observatorul Prahovean.