S-a semnat contractul pentru modernizarea sistemului de iluminat public!

Primarul Municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, a semnat, în această dimineață, contractul de execuție pentru modernizarea iluminatlui public, proiect în valoare de 21 de milioane de lei, fonduri europene. Firma Telekom va realiza proiectul, cu o puternică componentă de start City. În cadrul proiectului se vor înlocui 3137 de lămpi, pe aproximativ 180 de străzi […] Articolul S-a semnat contractul pentru modernizarea sistemului de iluminat public! apare prima dată în DambovitaNews.

S-a semnat contractul pentru modernizarea sistemului de iluminat public!

Primarul Municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, a semnat, în această dimineață, contractul de execuție pentru modernizarea iluminatlui public, proiect în valoare de 21 de milioane de lei, fonduri europene. Firma Telekom va realiza proiectul, cu o puternică componentă de start City. În cadrul proiectului se vor înlocui 3137 de lămpi, pe aproximativ 180 de străzi din municipiul Târgoviște, cu lămpi LED, eficiente în consumul energetic.

Adițional, proiectul prevede amenajarea a 150 de stâlpi de iluminat și implementarea sistemuluidetele-gestiune.

Durata de execuție este de 12 luni, iar executivul își dorește să fie implementat mai rapid. De asemenea, se caută soluții de a îmbunătăți, pe zona de consum, și sistemul de iluminat de pe PID-uri.

Aceste demersuri vizează nu numai sporirea semificativă a siguranței rutiere, pe timp de noapte, dar și scăderea drastică a costurilor destinate iluminatului public, lucru care se va vedea la factură, când costul va fi cu până la 70% mai mic.

“La nivelul fiecărei treceri de pietoni din Municipiul Târgoviște va fi implementat un sistem de iluminat pe bază de senzor, astfel încât, în momentul în care pietonul se apropie de trecere, intensitatea luminii crește. Vom dispune și de un aistem de tele-gestiune, care ne va permite să controlăm fluxul luminos pe fiecare lampă, astfel încât să maximizăm reducerea cheltuielilor“, a declarat primarul Municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan.

Articolul S-a semnat contractul pentru modernizarea sistemului de iluminat public! apare prima dată în DambovitaNews.