Roxana Nemeș s-a căsătorit civil cu Călin Hagima. Primele imagini de la eveniment

După ani buni de relație, Roxana Nemeș și iubitul ei, Călin Hagima, au devenit soție și soț. Cei doi s-au căsătorit civil vineri, 17 septembrie, în București. Au semnat actele, iar apoi au petrecut alături de familie și de apropiați fericitul eveniment din viața lor. În vârstă de 31 de ani, Roxana Nemeș a devenit […]

Roxana Nemeș s-a căsătorit civil cu Călin Hagima. Primele imagini de la eveniment

După ani buni de relație, Roxana Nemeș și iubitul ei, Călin Hagima, au devenit soție și soț. Cei doi s-au căsătorit civil vineri, 17 septembrie, în București. Au semnat actele, iar apoi au petrecut alături de familie și de apropiați fericitul eveniment din viața lor.


În vârstă de 31 de ani, Roxana Nemeș a devenit soția lui Călin Hagima, 42 de ani. De o bună perioadă de timp, cei doi plănuiau să se căsătorească, însă pandemia le-a dat planurile peste cap. Iată că acum, pe 17 septembrie, îndrăgostiții nu au mai amânat marele eveniment și au pășit împreună în fața ofițerului Stării Civile.


La cununia civilă, vedeta a îmbrăcat o rochie albă, scurtă, pe un umăr. Părul l-a avut prins, iar în mână a ținut un buchet de cale albe. De partea cealaltă, mirele a îmbrăcat un costum crem, o cămașă albă, iar privirea și-a ascuns-o în spatele unei perechi de ochelari.Imediat după ce au spus DA, după ce au semnat actele de căsătorie, cei doi s-au îndreptat către un local din București, unde au petrecut alături de invitați. Membrii familiei și prietenii le-au fost alături celor doi. Andreea Antonescu nu a lipsit și a fost alături de colega ei de breaslă.


La sfârșitul evenimentului, aceștia s-au bucurat de un foc de artificii și de un tort impresionant. Atunci mireasa a surprins cu a doua ținută, o salopetă albă cu volane.Povestea de iubire dintre Roxana Nemeș și Călin Hagima


Roxana Nemeș a fost mai mereu rezervată în declarații atunci când a venit vorba despre relația cu cel care i-a devenit acum soț. Ea și Călin Hagima se iubesc de ani buni. A fost cerută în căsătorie într-un mod inedit, iar acum ceva vreme a dezvăluit cum și-a cunoscut jumătatea.


„Noi ne-am cunoscut în vârf de munte, doar ne-am salutat și ne-am văzut de drum. Destinul ne-a pus față în față de câteva ori pe parcursul unui an și jumătate.


Cererea în căsătorie a fost inedită, nu mă mai așteptam, dar m-a cerut în centrul Bucureștiului, punând poze cu noi la apus și răsărit pe magazinul Cocor cu întrebarea:


«Vrei să ne petrecem fiecare răsărit împreună până când viața ne va despărți?» Eu sunt adepta lucrurilor mici, dar în care pun mult suflet. I-am făcut tablouri cu mesaje din sufletul meu, mă gândesc întâi la el și apoi la mine în tot ceea ce fac”, a povestit Roxana Nemeș pentru revista VIVA!