Rona Hartner a divorțat oficial de Herve Camilleri: „A semnat cu lacrimi în ochi”

Rona Hartner și Herve Camilleri au divorțat pe 17 septembrie, după ce au format un cuplu timp de trei ani de zile și unul ca soț și soție. Anunțul despărțirii a uimit pe toată lumea pentru că Rona și Herve păreau foarte fericiți împreună. Rona a povestit că fostul ei soț, deja, a semnat actele despărțirii lor cu lacrimi în ochi.

Rona Hartner a divorțat oficial de Herve Camilleri: „A semnat cu lacrimi în ochi”

Rona Hartner și Herve Camilleri au divorțat pe 17 septembrie, după ce au format un cuplu timp de trei ani de zile și unul ca soț și soție. Anunțul despărțirii a uimit pe toată lumea pentru că Rona și Herve păreau foarte fericiți împreună. Rona a povestit că fostul ei soț, deja, a semnat actele despărțirii lor cu lacrimi în ochi.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Rona Hartner a mărturisit că Herve Camilleri nu ar mai fi vrut să semneze actele de divorț, doar că nu mai era cale de întors. Artista spune că era atât de hotărâtă să pună capăt relației lor, încât nimic nu o mai putea întoarce din drum. Recunoaște, însă, că au fost și momente când a fost extrem de fericită alături de Herve.

Rona Hartner a divorțat oficial de Herve Camilleri: "A semnat cu lacrimi în ochi"Rona Hartner a divorțat oficial de Herve Camilleri: "A semnat cu lacrimi în ochi"

Rona Hartner a divorțat oficial de Herve Camilleri

„Am semnat, în sfârșit, actele de divorț. Herve nu mai voia să semneze. În ziua semnăturii, pe 17 septembrie, a zis că, de fapt, nu a vrut niciodată să divorțeze.

Am rămas eu aceea care voia să divorțeze. Asta este, cred că am făcut bine chestia asta. Noi doi am fost foarte fericiți, nu a fost cinema, însă când a fost rău a fost atât de râu încât a depășit tot ce se putea.

Când trebuia să semnăm, el nu a mai vrut. Ne-am prins toți la final. Până la urmă a semnat cu lacrimi în ochi, apoi mi-a dat un buchet de flori și o scrisoare de dragoste”, a declarat Rona Hartner într-o emisiune TV.

Rona Hartner: „Noi am încercat să ne împăcăm”

Rona a mărturisit că atât ea, cât și fostul ei soț au încercat să mai ofere o șansă poveștii lor de dragoste, fără a dezvălui motivele care au dus la ruperea căsniciei lor. Ea a dezvăluit că au vorbit timp de două luni, timp în care au încercat să se împace, însă încercările au fost în zadar.

„Noi am încercat să ne împăcam, am vorbit foarte mult, de două luni tot vorbim.

Însă, eu nu mai pot să trăiesc momentele alea ciudate, chiar dacă îmi doresc să le trăiesc pe alea bune. Prefer să rămân divorțată”, a mai spus Rona Hartner.

Citești și: În ce relații au rămas Zanni și Sebastian Chitoșcă, după Survivor: „Oamenii se așteptau să fiu umbra lui’

Citește și: Motivul pentru care Simona Halep și Toni Iuruc s-au dus la starea civilă, cu două zile înainte de cunuie. Iată dovada

Citește și: Cum a început, de fapt, relația dintre Cătălin Botezatu și Bianca Drăgușanu:„Este o frustrare a oamenilor că…’

Certurile astea au început după nuntă”

Rona Hartner povestea, recent, că totul a fost numai lapte și miere până după nuntă, când au început niște certuri care păreau că nu se vor mai termina și chiar așa a fost, căci probleme au ținut până când vedeta a pus piciorul în prag și a spus „stop”. 

„Am avut 55 de certuri cu el într-un an! Ne luam din nimic, ne-am certat odată o săptămână întreagă! Intrase zâzania în noi.

Dacă îl contaziceai, imediat se supăra. Nu am mai știut cum s-o dau cu el. Și când n-am mai știut cum s-o dau, am zis: „Gata, divorțez!” Avea momente când îl apucau niște nervi. Avea absolut totul să fie fericit, dar el era nervos.

Aveam casă pe malul mării, am stat numai la plajă în izolare. Ce să vrei mai mult de atât? La un moment dat, erau certuri care nu se mai terminau, se repetau.

Certurile astea au început după nuntă, de aceea am fost surprinsă. Ne era mai bine necăsătoriți. Nu cred că viața e făcută ca să fii nefericită, să te cerți, să fii neînțeles”, a declarat Rona Hartner, la o emisiune TV. 

Cum a decurs partajul dintre Rona Harnter și Herve Camilleri 

Herve i-a făcut o liste că tot ce și-a dorit, iar artista i-a dat totul fără alte scandaluri. 

„Am făcut un partaj corect. El a plecat cu tot ce vrut de la mine. I-am zis tot ce vrea să ia. Mi-a făcut o listă și i-am dat tot ce vrut. Nu a ieșit deloc ceva oribil. Din fericire, a fost foarte corect. Și cu conturile ne-am aranjat.

De aia ne-au trebuit două luni până să anunțam divorțul, ca să aranjăm totul. Cunoști un cuplu după cum divorțează. Iubirea asta imposibilă dintre noi poate în timp se va transforma în altceva. Herve nu m-a trădat, nu am avut o viață sinistră cu el”, a mai spus Rona.