România trimite echipă specială de salvare în Turcia, după dezastrul provocat de cutremurul de 7,8 grade pe Richter

Guvernul României anunţă, luni, că în urma consultării cu preşedintele României, Klaus Iohannis, prim-ministrul Nicolae-Ionel Ciucă a convocat, luni, Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă, la propunerea DSU, în urma cutremurului care a avut loc în Turcia. Guvernul României a decis trimiterea unei echipe RO-USAR, personal specializat de intervenţie în astfel de situaţii. Echipele de […] Articolul România trimite echipă specială de salvare în Turcia, după dezastrul provocat de cutremurul de 7,8 grade pe Richter apare prima dată în Observatorul Prahovean.

România trimite echipă specială de salvare în Turcia, după dezastrul provocat de cutremurul de 7,8 grade pe Richter

Guvernul României anunţă, luni, că în urma consultării cu preşedintele României, Klaus Iohannis, prim-ministrul Nicolae-Ionel Ciucă a convocat, luni, Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă, la propunerea DSU, în urma cutremurului care a avut loc în Turcia. Guvernul României a decis trimiterea unei echipe RO-USAR, personal specializat de intervenţie în astfel de situaţii. Echipele de […]

Articolul România trimite echipă specială de salvare în Turcia, după dezastrul provocat de cutremurul de 7,8 grade pe Richter apare prima dată în Observatorul Prahovean.