România Educată se mai amână. Proiectul va fi lăsat în dezbatere publică „cel puțin încă o săptămână”

Hotărârea de Guvern privind implementarea proiectului România Educată, care ar fi trebuit adoptată inițial pe 10 septembrie, va fi lăsată în dezbatere publică „cel puțin încă o săptămână”, a anunțat ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu. „Luând în considerare solicitările venite atât din partea societății civile, cât și din partea unor alți factori implicați în procesul de [...] Articolul România Educată se mai amână. Proiectul va fi lăsat în dezbatere publică „cel puțin încă o săptămână” apare prima dată în Biz Brasov.

România Educată se mai amână. Proiectul va fi lăsat în dezbatere publică „cel puțin încă o săptămână”

Hotărârea de Guvern privind implementarea proiectului România Educată, care ar fi trebuit adoptată inițial pe 10 septembrie, va fi lăsată în dezbatere publică „cel puțin încă o săptămână”, a anunțat ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu. „Luând în considerare solicitările venite atât din partea societății civile, cât și din partea unor alți factori implicați în procesul de [...]

Articolul România Educată se mai amână. Proiectul va fi lăsat în dezbatere publică „cel puțin încă o săptămână” apare prima dată în Biz Brasov.