Români înșelați de compatrioți în Norvegia. Păgubiții s-au trezit cu datorii de sute de mii de euro la bănci

La adăpostul firmelor pe care le conduc, mai mulți români stabiliți în Norvegia, au furat cartea de identitate bancară a angajaților și au accesat credite în numele lor, s-a arătat într-o informare transmisă de Inspectoratul teritorial de Muncă Prahova. În vederea conştientizării cetăţenilor români cu privire la drepturile, obligaţiile şi riscurile la care se expun […] Articolul Români înșelați de compatrioți în Norvegia. Păgubiții s-au trezit cu datorii de sute de mii de euro la bănci apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Români înșelați de compatrioți în Norvegia. Păgubiții s-au trezit cu datorii de sute de mii de euro la bănci

La adăpostul firmelor pe care le conduc, mai mulți români stabiliți în Norvegia, au furat cartea de identitate bancară a angajaților și au accesat credite în numele lor, s-a arătat într-o informare transmisă de Inspectoratul teritorial de Muncă Prahova. În vederea conştientizării cetăţenilor români cu privire la drepturile, obligaţiile şi riscurile la care se expun […]

Articolul Români înșelați de compatrioți în Norvegia. Păgubiții s-au trezit cu datorii de sute de mii de euro la bănci apare prima dată în Observatorul Prahovean.