Rezultate ALEGERI LOCALE 2020. Cei mai ghinioniști candidați la funcția de primar din Prahova. Au fost votați numai de familie

Alegerile locale au fost considerate de mulți atipice, însă cu siguranță, un candidat la funcția de primar din Prahova se poate considera cel mai ghinionist. Potrivit datelor parțiale publicate de Biroul Electoral Central, acesta a obținut numai două voturi. Dacă în cazul alegerilor locale derulate la nivelul orașelor, candidații la funcția de primar plasați pe […] Articolul Rezultate ALEGERI LOCALE 2020. Cei mai ghinioniști candidați la funcția de primar din Prahova. Au fost votați numai de familie apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Rezultate ALEGERI LOCALE 2020. Cei mai ghinioniști candidați la funcția de primar din Prahova. Au fost votați numai de familie

Alegerile locale au fost considerate de mulți atipice, însă cu siguranță, un candidat la funcția de primar din Prahova se poate considera cel mai ghinionist. Potrivit datelor parțiale publicate de Biroul Electoral Central, acesta a obținut numai două voturi.

Dacă în cazul alegerilor locale derulate la nivelul orașelor, candidații la funcția de primar plasați pe ultima poziție au contabilizat cel puțin câteva zeci de voturi, la nivelul comunelor au fost și cazuri în care unii candidați au fost votați, probabil, numai de familie și, prin urmare, au obținut un număr redus de voturi.

Este și cazul, potrivit datelor parțiale publicate de Biroul Electoral Central, a unui candidat la funcția de primar din comuna Salcia. Candidatul ALDE a obținut numai două voturi valabil exprimate și, cel mai probabil, unul dintre ele a fost chiar al său. La Salcia numărul alegătorilor înscriși în liste a fost de 876, iar prezența la vot a fost de 69,29%, numărul total al voturilor valabil exprimate fiind de 583, alte 24 de voturi fiind nule.

La Tătaru, un alt candidat la funcția de primar, de la PER, a obținut, potrivit acelorași date parțiale publicate de Biroul Electoral Central, numai trei voturi, probabil tot din partea familiei.

Tot la Tătaru, pe penultimul loc, s-a clasat un candidat de la PMP, cu patru voturi, în condițiile în care prezența la vot a fost de 76,41%, iar numărul total de voturi valabil exprimate a fost de 628.

Articolul Rezultate ALEGERI LOCALE 2020. Cei mai ghinioniști candidați la funcția de primar din Prahova. Au fost votați numai de familie apare prima dată în Observatorul Prahovean.