Replica dură a unui medic la postarea scandaloasă a lui Cheloo: „34 de persoane din cele 555 depistate pozitiv ieri vor deceda. Exact cât să umple o cupă de buldozer”

Creșterea fără precedent a cazurilor noi de îmbolnăviri cu coronavirus îi determină pe medicii din România să roage populația să se uite pe statistică și să respecte regulile de bază de prevenție. Declarațiile celor care neagă existența noului coronavirus și creșterea fără precedent a noilor cazuri de infectări în România l-au făcut pe un medic […]

Replica dură a unui medic la postarea  scandaloasă a lui Cheloo: „34 de persoane din cele 555 depistate pozitiv ieri vor deceda. Exact cât să umple o cupă de buldozer”
Creșterea fără precedent a cazurilor noi de îmbolnăviri cu coronavirus îi determină pe medicii din România să roage populația să se uite pe statistică și să respecte regulile de bază de prevenție. Declarațiile celor care neagă existența noului coronavirus și creșterea fără precedent a noilor cazuri de infectări în România l-au făcut pe un medic specialist de la unul dintre cele mai mari spitale de urgență din Capitală să adreseze un apel către oamenii care pot ajunge mâine în spital. ”Românii să se uite pe statistica noastră și să conștientizeze că 34 de persoane din cele 555 de cazuri noi raportate ieri vor deceda. După 4 luni de pandemie, 6 la sută din persoanele infectate cu COVID au murit”, a declarat pentru Libertatea medicul. Cu riscul de a deveni extrem de cinic, acesta a dorit să-i transmită un mesaj inclusiv lui Cheloo, de la Paraziții, care într-o postare a spus că o să creadă în virusul vedetă doar în momentul în care morții vor fi adunați din șanțuri cu buldozerele. ”34 de cadavre chiar umplu o cupă de buldozer!”, a spus medicul, care a dorit să precizeze că ”dacă nu știm pe cineva care a murit călcat de mașină asta înseamnă că nu se moare călcat de mașină?!”.Acesta roagă populația să nu ignore principalele reguli de prevenire. ”Gestul banal de a purta masca atunci când se intră în magazin sau se urcă în mijloacele de transport în public chiar salvează vieți”, a spus medicul.