Reduceri de impozite locale pentru persoanele fizice și juridice din Ploiești afectate de covid

Aleșii locali din Ploiești sunt convocați joi, la o nouă ședință, pe ordinea de zi figurând inclusiv propunerea de reducere a impozitului pe clădiri aferent în 2020 cu o cotă de 25% pentru clădirile nerezidențiale, aflate în proprietatea persoanelor fizice sau juridice, folosite în activitatea economică care au fost afectați de criza Covid-19. Reducerea impozitului […] Articolul Reduceri de impozite locale pentru persoanele fizice și juridice din Ploiești afectate de covid apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Reduceri de impozite locale pentru persoanele fizice și juridice din Ploiești afectate de covid

Aleșii locali din Ploiești sunt convocați joi, la o nouă ședință, pe ordinea de zi figurând inclusiv propunerea de reducere a impozitului pe clădiri aferent în 2020 cu o cotă de 25% pentru clădirile nerezidențiale, aflate în proprietatea persoanelor fizice sau juridice, folosite în activitatea economică care au fost afectați de criza Covid-19.

Reducerea impozitului cu o cotă de 25%, potrivit proiectului de hotărâre, se va aplica, în care propunerea este aprobată, atât pentru persoanele fizice sau juridice care au în proprietate clădirea nerezidențială, dar și în cazul în care imobilul a fost concesionat, dacă proprietarii sau utilizatorii clădirii au fost obligați să își întreruptă total activitatea economică.

Facilitatea fiscală se aplică și în cazul în care proprietarul clădirii nerezidențiale sau utilizatorul acesteia dețin certificatul pentru situații de urgență emis de Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de afaceri prin care se certifică întreruperea parțială a activității economice.

Ședința este programată să aibă loc joi, 26 noiembrie, de la ora 15.00.

Articolul Reduceri de impozite locale pentru persoanele fizice și juridice din Ploiești afectate de covid apare prima dată în Observatorul Prahovean.