Recomandări și restricții privind circulația pe unele sectoare de drum din județul Dâmbovița!

Podul pe DJ 702A peste râul Argeş la Pătroaia este închis circulaţiei publice. Variante ocolitoare sunt drumurile locale. Sectoarele de drumuri judeţene care prezintă degradări şi alte pericole: – DJ 503, sect. Fierbinți – lim. jud. Argeș – DJ 611, sect. Glogoveanu – Fierbinți (sector pietruit) – DJ 710 Pucioasa – Bezdead – sectoare cu […] Articolul Recomandări și restricții privind circulația pe unele sectoare de drum din județul Dâmbovița! apare prima dată în DambovitaNews.

Recomandări și restricții privind circulația pe unele sectoare de drum din județul Dâmbovița!

Podul pe DJ 702A peste râul Argeş la Pătroaia este închis circulaţiei publice. Variante ocolitoare sunt drumurile locale.

Sectoarele de drumuri judeţene care prezintă degradări şi alte pericole:

– DJ 503, sect. Fierbinți – lim. jud. Argeș

– DJ 611, sect. Glogoveanu – Fierbinți (sector pietruit)

– DJ 710 Pucioasa – Bezdead – sectoare cu drum îngustat și avariat pe zona

– Miculești –Măgura – Costișata

– DJ 720A, sect. Gheboaia – Finta

– DJ 722, pod îngust Mircea Vodă, com. Sălcioara

– DJ 712 A Fieni – Badeni – Runcu

– DJ 710 Bezdead – Costișata

– DJ 716 Priboiu – Glodeni

– DJ 711A sector Pod peste Argeș – Autostrada A1

Facem următoarele recomandări participanţilor la trafic:

Se va circula cu viteză redusă și cu atenție în special în zonele semnalizate cu indicatoare rutiere ce au semnificaţia „drum cu denivelări”, viteza trebuind adaptată la starea părţii carosabile.

Recomandăm ca deplasările pe traseele montane să se realizeze cu autovehicule echipate corespunzător sezonului rece. Se va circula cu atenţie sporită în zonele cu drum îngustat, zonele cu alunecări de teren şi acolo unde există posibilitatea de dislocare a anrocamentelor.

Vă rugăm să vă informați în prealabil în legătură cu condițiile meteorologice din zonă, mai ales în perioadele în care Administrația Națională de Meteorologie (ANM) emite atenționări de vreme rea.

Se vor respecta cu strictețe semnificațiile indicatoarelor rutiere de informare, semnalizare și reglementare.

Detalii suplimentare privind situaţia sectoarelor de drum menționate se pot obţine de la Consiliul Judeţean Dâmboviţa – Direcţia Generală Infrastructură Locală, tel: 0245 207625, de luni până vineri, între orele 08:00 și 16:00.

Biroul Comunicare, Relații Externe al Consiliului Județean Dâmbovița

Articolul Recomandări și restricții privind circulația pe unele sectoare de drum din județul Dâmbovița! apare prima dată în DambovitaNews.