Rechizite școlare susceptibile a fi contrafăcute, ridicate de polițiștii constănțeni de la Transporturi

Poliţiştii de la Transporturi Maritime au ridicat, în vederea indisponibilizării, 32 de seturi cu rechizite școlare, mărfuri susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de 16.000 de lei. În cursul zilei de miercuri, 16 iunie, poliţiştii [...]

Rechizite școlare susceptibile a fi contrafăcute, ridicate de polițiștii constănțeni de la Transporturi

Poliţiştii de la Transporturi Maritime au ridicat, în vederea indisponibilizării, 32 de seturi cu rechizite școlare, mărfuri susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de 16.000 de lei.

În cursul zilei de miercuri, 16 iunie, poliţiştii Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime, împreună cu specialiști din cadrul Biroului Vamal Constanţa Sud, au verificat, în Portul Constanţa Sud Agigea, un container sosit din China, având ca destinatar o societate comercială din București.

În urma controlului containerului, poliţiştii au descoperit 32 de seturi cu rechizite școlare, mărfuri susceptibile a fi contrafăcute. Bunurile, în valoare de 16.000 de lei de lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulație de mărfuri contrafăcute. Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale