Reacția poliției după ce observatorulph.ro a publicat imagini cu poluarea masivă din Ploiești prin arderea deșeurilor

După ce observatorulph.ro a publicat ieri articolul FOTO-VIDEO Poluare masivă în Ploiești prin arderea deșeurilor. ”Chiar nu-i vede nimeni?” , conducerea IJP Prahova a reacționat. Vineri seară, un nor uriaș de fum a acoperit zona de sud a Ploieștiului după ce o cantitate importantă de deșeuri toxice au fost incendiate (detalii și VIDEO AICI). Poliția […] Articolul Reacția poliției după ce observatorulph.ro a publicat imagini cu poluarea masivă din Ploiești prin arderea deșeurilor apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Reacția poliției după ce observatorulph.ro a publicat imagini cu poluarea masivă din Ploiești prin arderea deșeurilor

După ce observatorulph.ro a publicat ieri articolul FOTO-VIDEO Poluare masivă în Ploiești prin arderea deșeurilor. ”Chiar nu-i vede nimeni?” , conducerea IJP Prahova a reacționat.

Vineri seară, un nor uriaș de fum a acoperit zona de sud a Ploieștiului după ce o cantitate importantă de deșeuri toxice au fost incendiate (detalii și VIDEO AICI).

Poliția a demarat o anchetă, așa cum rezultă din următorul punct de vedere transmis redacției noastre de către reprezentanții IJP Prahova:

Din cercetările efectuate în cursul zilei de ieri de către polițiștii Secției de Poliție nr. 4 Ploiești au rezultat indicii că situația menționată ar fi fost desfășurată pe un teren viran, la capătul străzii Văii, la extremitatea zonei administrative a municipiului Ploiești.

Polițiștii continuă verificările pentru identificarea persoanelor și luarea măsurilor de sancționare conform legislației în vigoare.

De asemenea, vor fi continuate activitățile în zonă cu angrenarea reprezentanților Gărzii de Mediu, Comisariatului Județean Prahova și reprezentanți ai Serviciului Protecția Mediului din cadrul Poliției Locale Ploiești.

Menționăm faptul că la nivelul Secției de Poliție nr.4 Ploiești nu au fost primite sesizări privind speța menționată. Adresăm rugămintea tuturor cetățenilor, în scopul soluționării cât mai urgente a unor astfel de situații și înlăturarea cu celeritate a unui eventual pericol, să sesizeze poliția de îndată ce observă astfel de situații.

Articolul Reacția poliției după ce observatorulph.ro a publicat imagini cu poluarea masivă din Ploiești prin arderea deșeurilor apare prima dată în Observatorul Prahovean.