Reacția DSP Dolj, după ce clubul CFR Cluj a anunțat că nu se prezintă la meciul de la Craiova din cauză că oltenii n-au mai fost testați de pe 24 iulie: ”Să fie sănătoși”

În dimineața finalei campionatului, Universitatea Craiova – CFR Cluj (3 august, 20.30, Digi, Telekom, Look), Bogdan Mara directorul sportiv al clubului din Gruia, a declarat că jucătorii ardelenilor nu vor să intre pe teren, din cauză că se tem că s-ar putea infecta cu Covid-19. Oficialul a acuzat DSP Dolj de încălcarea protocoalelor sanitare, după […]

Reacția DSP Dolj, după ce clubul CFR Cluj a anunțat că nu se prezintă la meciul de la Craiova din cauză că oltenii n-au mai fost testați de pe 24 iulie: ”Să fie sănătoși”

În dimineața finalei campionatului, Universitatea Craiova - CFR Cluj (3 august, 20.30, Digi, Telekom, Look), Bogdan Mara directorul sportiv al clubului din Gruia, a declarat că jucătorii ardelenilor nu vor să intre pe teren, din cauză că se tem că s-ar putea infecta cu Covid-19. Oficialul a acuzat DSP Dolj de încălcarea protocoalelor sanitare, după ce, deși au avut trei cazuri de coronavirus, oltenii nu au mai fost testați. Libertatea a vorbit cu Ștefan Popescu, șeful DSP Dolj.


”A fost stabilit un protocol prin care, după depistarea cazurilor la o echipă, jucătorii trebuie să fie testați la 7 zile. Dar ultima testare a Craiovei a fost pe 24 iulie!”, a acuzat Bogdan Mara.


Team-managerul echipei, antrenorul secund și preparatorul fizic al clubului din Bănie au fost testați pozitiv.


”Sunt niște aiureli”

”CFR Cluj ne acuză? Nu știu nimic. Să fie sănătoși. Noi am procedat conform metodologiei. Nu am acum detalii, dar colegii de la Epidemiologie mi-au spus că nu e nimic în neregulă”, a reacționat dr. Ștefan Popescu, șeful Direcției de Sănătate Publică Dolj.


Dr. Ștefan Popescu. Foto: cvlpress.ro

El ne-a transmis să trimitem un email sau o solicitare scrisă pe adresa instituției dacă dorim să aflăm data ultimei testări pentru clubul Universitatea.


Acuzele celor de la CFR Cluj sunt aiureli!

Ștefan Popescu, director DSP Dolj: