Răzvan Macovei, profesor și coach: “Viața ne încearcă pe toți. E important să apelăm la profesioniști pentru ajutor!”

Răzvan Macovei este profesor de limba engleză în cadrul Liceului Tehnologic Administrativ și de Servicii “Victor Slăvescu” din Ploiești. Cea de-a doua meserie/pasiune este profesia de life coach. Citește integral interviul cu Răzvan Macovei, profesor și life coach, AICI. Citește și: Rodica Georgescu, 33 ani, antreprenor: “Până să înceapă pandemia făceam totul din frică. Acum am […] Articolul Răzvan Macovei, profesor și coach: “Viața ne încearcă pe toți. E important să apelăm la profesioniști pentru ajutor!” apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Răzvan Macovei, profesor și coach: “Viața ne încearcă pe toți. E important să apelăm la profesioniști pentru ajutor!”

Răzvan Macovei este profesor de limba engleză în cadrul Liceului Tehnologic Administrativ și de Servicii “Victor Slăvescu” din Ploiești. Cea de-a doua meserie/pasiune este profesia de life coach.

Citește integral interviul cu Răzvan Macovei, profesor și life coach, AICI.

Citește și: Rodica Georgescu, 33 ani, antreprenor: “Până să înceapă pandemia făceam totul din frică. Acum am descoperit că pot acționa din iubire!”

Articolul Răzvan Macovei, profesor și coach: “Viața ne încearcă pe toți. E important să apelăm la profesioniști pentru ajutor!” apare prima dată în Observatorul Prahovean.