Raportul directorului RASP Ploiești, sponsorizat pe Facebook. Explicația directorului

Raportul de activitate al directorului Regiei Autonome de Servicii Publice Ploiești, Raul Petrescu, la trei ani de mandat, a fost sponsorizat pe pagina de Facebook a RASP. Pe pagina de Facebook a Regiei Autonome de Servicii Publice Ploiești a fost făcută o sponsorizare privind raportul de activitate al directorului RASP, Raul Petrescu, la trei ani […] Articolul Raportul directorului RASP Ploiești, sponsorizat pe Facebook. Explicația directorului apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Raportul directorului RASP Ploiești, sponsorizat pe Facebook. Explicația directorului

Raportul de activitate al directorului Regiei Autonome de Servicii Publice Ploiești, Raul Petrescu, la trei ani de mandat, a fost sponsorizat pe pagina de Facebook a RASP.

Pe pagina de Facebook a Regiei Autonome de Servicii Publice Ploiești a fost făcută o sponsorizare privind raportul de activitate al directorului RASP, Raul Petrescu, la trei ani de mandat.

Raportul de activitate, potrivit directorului RASP Ploiești, a fost realizat de Compartimentul Comunicare și Marketing din cadrul Regiei.

Directorul RASP, Raul Petrescu, susține că sponsorizarea este făcută din sursele financiare proprii.

„Nu facem sponsorizări la RASP nici măcar pentru activitățile RASP, avem parteneriate doar cu instituțiile mass-media”, a susținut directorul RASP Ploiești, Raul Petrescu, care a mai precizat că a plătit pentru sponsorizare, din surse proprii, 50 de lei.

 

 

 

Articolul Raportul directorului RASP Ploiești, sponsorizat pe Facebook. Explicația directorului apare prima dată în Observatorul Prahovean.