Raluca Dumitru de la Survivor are un trecut tumultuos. A pozat goală

Raluca Dumitru de la Survivor are un trecut neștiut, iar în urmă cu mai mulți ani a pozat goală. Fosta asistentă TV participă acum la emisiunea de la Kanal D, unde vrea să câștige marele premiu.

Raluca Dumitru de la Survivor are un trecut tumultuos. A pozat goală

Raluca Dumitru de la Survivor are un trecut neștiut, iar în urmă cu mai mulți ani a pozat goală. Fosta asistentă TV participă acum la emisiunea de la Kanal D, unde vrea să câștige marele premiu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Mulți o știu pe Raluca Dumitru de la Survivor încă de pe vremea când era asistentă TV, însă puțini știu ce a făcut în trecut. Până să lucreze în televiziune, bruneta a fost dansatoarea Cristinei Rus, cu care avea o relație foarte apropiată. La toate concertele pe care le avea artista, Raluca urca pe scenă alături de ea și dansa.

Raluca Dumitru de la Survivor are un trecut tumultuos. A pozat goalăRaluca Dumitru de la Survivor are un trecut tumultuos. A pozat goală

Raluca Dumitru de la Survivor a pozat în trecut goală, iar imaginile sunt peste tot pe Internet. Bruneta și-a asumat de fiecare dată deciziile pe care le-a luat cu privire la cariera sa. În 2012, Raluca Dumitru de la Survivor a fost protagonista unui shooting incendiar alături de Andrei Stoica.

De asemenea, înainte a lucra în televiziune, Raluca Dumitru de la Survivor a fost și manechin și a urcat pe scenă la diferite prezentări de modă. La 16 ani, bruneta a avut primul ei job și lucrat ca hostess. Fosta asistentă TV a pozat și în Playboy în anul 2011.

Raluca Dumitru de la Survivor a lucrat și ca animatoare în cluburile din București, dar și în cluburile din Spania.

Citește și: Cine este Raluca Dumitru de la Survivor. A fost asistentă TV

Citește și: Raluca Dumitru, operată de urgență după ce i-au explodat silicoanele! „Aveam dureri groaznice…”

Citește și: Daniel Pavel de la Survivor și iubita lui împlinesc 7 ani de relație:„Am jucat un fel de-a v-ați ascunselea”. Cu ce se ocupă Marina / EXCLUSIV

Citește și: Cine este Irina Ceban de la Survivor. Irisha a locuit în Miami

Cu ce s-a ocupat Raluca Dumitru de la Survivor în trecut

Raluca Dumitru de la Survivor este mai hotărâtă ca niciodată să demonstreze publicului, dar și ei, că își poate depăși limitele. Fosta asistentă TV de la Antena Stars este pregătită să facă față tuturor provocărilor din Republica Dominicană. În trecut, Raluca Dumitru de la Survivor obișnuia să surprindă telespectatorii cu rețete preparate de ea în direct.

Bruneta a fost condusă la aeroport de bunul său prieten Răzvan Botezatu, cel cu care a fost colegă la emisiunea Star Matinal.

”Sunt pregătită și fizic, dar și psihic. M-am cam înfometat săptămâna asta. Îmi e foame acum. Nu prea am dormit azi noapte. Nu îmi e frica de nimeni din competiție. Nu mai am emoții. Îmi e somn și foame. (…) Îmi e puțin teamă când mă gândesc că o să dorm în junglă. Cu mâncarea mai fac față. O să fiu irascibilă până mă obișnuiesc”, a declarat Raluca Dumitru, înainte să plece la Survivor.

FOTO: Facebook