Raluca Dumitrescu: „Să celebrăm împreună frumuseţea şi unicitatea bujorului românesc!”

Raluca Dumitrescu, deputat PSD de Ialomiţa, a evocat, de Ziua Bujorului, minunata floare, devenită prin lege floarea națională a României. Raluca Dumitrescu, parlamentar social-democrat de Ialomița, a marcat Ziua Bujorului prin cuvinte rostite din suflet în descrierea frumuseții și unicității bujorului românesc. „Bujorul este simbolul mândriei, frumuseții și tradiției noastre, un adevărat ambasador al naturii românești. Această zi specială ne reamintește de bogăția patrimoniului nostru cultural și natural.”, a transmis Raluca Dumitrescu într-o postare pe Facebook. Floarea de bujor este asociată în tradiția și cultura noastră cu puterea dragostei, devotamentul,… Articolul Raluca Dumitrescu: „Să celebrăm împreună frumuseţea şi unicitatea bujorului românesc!” apare prima dată în InfoIalomita.ro - Știri actuale din județul Ialomița.

Raluca Dumitrescu: „Să celebrăm împreună frumuseţea şi unicitatea bujorului românesc!”

Raluca Dumitrescu, deputat PSD de Ialomiţa, a evocat, de Ziua Bujorului, minunata floare, devenită prin lege floarea națională a României.

Raluca Dumitrescu, parlamentar social-democrat de Ialomița, a marcat Ziua Bujorului prin cuvinte rostite din suflet în descrierea frumuseții și unicității bujorului românesc.

„Bujorul este simbolul mândriei, frumuseții și tradiției noastre, un adevărat ambasador al naturii românești. Această zi specială ne reamintește de bogăția patrimoniului nostru cultural și natural.”, a transmis Raluca Dumitrescu într-o postare pe Facebook.

Floarea de bujor este asociată în tradiția și cultura noastră cu puterea dragostei, devotamentul, sacrificiul și sângele. Bujorul românesc a fost ales ca simbol al recunoștinței și al respectului pentru veteranii de război și veteranii teatrelor de operații. (RALUCA DUMITRESCU, deputat PSD de Ialomița)

Inițiatoare a legii prin care bujorul a devenit floarea națională a României, un demers în care a fost susținută de toți colegii din PSD dar și de parlamentari de la alte partide, ea a ținut să-i mulțumescă pentru tot sprijinul oferit senatorului Robert Cazanciuc, atunci când proiectul său a fost dezbătut în Senatul României.

„Mulțumesc colegului meu, senator Robert Cazanciuc pentru eforturile sale în promovarea și protejarea valorilor naționale. Prin această inițiativă, bujorul românesc își consolidează locul de cinste în inimile românilor și în peisajul nostru natural.”, a completat Raluca Dumitrescu.

Articolul Raluca Dumitrescu: „Să celebrăm împreună frumuseţea şi unicitatea bujorului românesc!” apare prima dată în InfoIalomita.ro - Știri actuale din județul Ialomița.