RADET Constanța de pregătește pentru iarnă: începe efectuarea probelor de presiune la rece

RADET Constanța va începe de joi, 01 octombrie, de la ora 08.00, lucrările specifice premergătoare începerii sezonului de furnizare a căldurii, procedând la umplerea instalațiilor proprii acolo unde au fost golite pe timpul verii și [...] The post RADET Constanța de pregătește pentru iarnă: începe efectuarea probelor de presiune la rece first appeared on Constanța NEWS.

RADET Constanța de pregătește pentru iarnă: începe efectuarea probelor de presiune la rece

RADET Constanța va începe de joi, 01 octombrie, de la ora 08.00, lucrările specifice premergătoare începerii sezonului de furnizare a căldurii, procedând la umplerea instalațiilor proprii acolo unde au fost golite pe timpul verii și la efectuarea probelor de presiune la rece.

„Rugăm consumatorii să își ia toate măsurile necesare pentru a preveni eventualele inundații accidentale care pot apărea odată cu umplerea instalațiilor. Aceștia trebuie să se asigure că robinetele montate la branșament sunt pe poziția închis”, au transmis reprezentanții regiei de termoficare.

Pentru situații deosebite, abonații RADET pot solicita sprijin din partea echipelor de intervenție, în program non-stop, la Dispeceratul regiei – telefon 0241.616.792.

Totodată, RADET Constanța invită consumatorii care înregistrează restanțe la plata facturilor să își achite obligațiile de plată pentru a ne permite asigurarea continuității funcționării serviciului public.

The post RADET Constanța de pregătește pentru iarnă: începe efectuarea probelor de presiune la rece first appeared on Constanța NEWS.