(Publicitate) Cum scapi de zgomotul din oraș? Simplu: izolare fonică

Dacă locuiești într-un oraș aglomerat sau stai într-un complex rezidențial cu vedere la strada principală, în centrul orașului, vei avea nevoie ca, în timpul pe care îl petreci acasă, să te bucuri de liniște. Zgomotul cauzează în primul rând stres, dar poate cauza și probleme de sănătate, în funcție de tipul de sunet la care […]

(Publicitate) Cum scapi de zgomotul din oraș? Simplu: izolare fonică

Dacă locuiești într-un oraș aglomerat sau stai într-un complex rezidențial cu vedere la strada principală, în centrul orașului, vei avea nevoie ca, în timpul pe care îl petreci acasă, să te bucuri de liniște. Zgomotul cauzează în primul rând stres, dar poate cauza și probleme de sănătate, în funcție de tipul de sunet la care ești expus. 


Reacțiile de stres pot începe de la un nivel de zgomot permanent de 60 dB, iar o singură mașină pe stradă, noaptea, poate produce un zogomot de peste 90 dB. Ca să nu mai vorbim de zgomotele permanente de peste zi – claxoane, sirene, motociclete, tramvaie. Așadar, izolarea fonică a locuinței este foarte importantă pentru  diminuarea stresului zilnic. Ferestrele cu protecție antifonică au diverse clase de protecție, care trebuie alese în funcție de cât de puternice sunt zgomotele din vecinătatea unei clădiri. 


Reducerea la minimum a zgomotului mediului înconjurător este și una dintre misiunile GEALAN, unul dintre principalii producători de profile din PVC pentru ferestre și uși din Europa. GEALAN și-a propus să ofere toate răspunsurile tehnice, de planificare, dar și cele estetice de care un utilizator are nevoie, pe noul lor website, sub motto-ul: fereastră către fereastră


‘’Ce tip de fereastră este cea mai potrivită pentru casa mea?’’, ‘’Cum îmi pot renova ferestrele?’’, ‘’Cât sunt de importante izolarea fonică și anti-efracția?’’ GEALAN și-a propus să le ofere clienților toate răspunsurile tehnice, de planificare, dar și estetice pe noul site, într-o secțiune dedicată special lor. 


Noul website GEALAN vine în ajutorul clienților, dar și în ajutorul producătorilor de ferestre, cu o  nouă interfață, mult mai  prietenoasă. GEALAN se axează pe perspectiva utilizatorului, răspunzându-i cât mai rapid și eficient la întrebări precum: ‘’Ce caută utilizatorii pe website-ul GEALAN? Care sunt informațiile de care au într-adevăr nevoie? Cum obțin răspunsuri și soluții la problemele lor cât mai rapid?’’, întrebări ce au ajutat foarte mult la dezvoltarea noului site al furnizorului de profile pentru ferestre din Oberkotzau. 


Unul dintre punctele centrale ale noului website este myGEALAN, un portal dedicat ce deschide accesul la o varietate de servicii gândite în funcție de nevoile utilizatorului și de categoria din care face parte. Aici, producătorii de ferestre pot găsi informații tehnice complete, documentații pentru diverse produse, certificare de testare importante. Totodată, arhitecții și proiectanții au acces la un software-ul de proiectare myGEALAN Planner 2.0., cu ajutorul căruia pot crea ușor fișiere de tip BIM pentru ferestre și uși. Noul website le oferă clienților și o funcție prin care aceștia pot avea acces la producătorii de ferestre din zona de proximitate. 


Începând cu luna octombrie, GEALAN a deschis și un nou showroom pe B-dul Iuliu Maniu nr. 612-614, din sectorul 6 al Capitalei, unde toate produsele lor vor fi la îndemână: ferestre, uși de intrare, uși culisante, sisteme de ventilație. La showroom se află permanent și o echipă de specialiști, pregătită să răspundă la toate întrebările legate de sistemele și tehnologiile folosite de GEALAN. Noul showroom este și spațiul în care au loc cursurile de dezvoltare profesională GEALAN Academy, adresate partenerilor și distribuitorilor GEALAN.