Psiholog: „ Mulți profesori din România intră după elevi la clase. Semn că sunt superiori”

Atitudinea profesorilor se reflectă în reacția elevilor. Psihologul Mihai Copăceanu critică un anumit comportament ale dascălului din România, cum ar fi intratul în sala de clasă după elevi. „Acesta e un prim semn că el, profesorul, se consideră superior”, precizează psihologul. Copăceanu face și o comparație. În școlile din America, profesorii sunt cei care îi […] Articolul Psiholog: „ Mulți profesori din România intră după elevi la clase. Semn că sunt superiori” apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Psiholog: „ Mulți profesori din România intră după elevi la clase. Semn că sunt superiori”

Atitudinea profesorilor se reflectă în reacția elevilor. Psihologul Mihai Copăceanu critică un anumit comportament ale dascălului din România, cum ar fi intratul în sala de clasă după elevi. „Acesta e un prim semn că el, profesorul, se consideră superior”, precizează psihologul. Copăceanu face și o comparație. În școlile din America, profesorii sunt cei care îi […]

Articolul Psiholog: „ Mulți profesori din România intră după elevi la clase. Semn că sunt superiori” apare prima dată în Observatorul Prahovean.