PSD va sesiza CNA în legătură cu utilizarea abuzivă a spațiului de emisie TV de către președintele țării!

„Nici un președinte nu și-a permis să sfideze atât de mult atribuțiile conferite de Constituție și să renunțe la rolul său de arbitru imparțial, asumându-și coordonarea campaniei PNL. PSD va sesiza CNA în legătură cu utilizarea abuzivă a spațiului de emisie TV de către președintele Iohannis, pentru a face o propagandă electorală împotriva PSD și […] Articolul PSD va sesiza CNA în legătură cu utilizarea abuzivă a spațiului de emisie TV de către președintele țării! apare prima dată în DambovitaNews.

PSD va sesiza CNA în legătură cu utilizarea abuzivă a spațiului de emisie TV de către președintele țării!

„Nici un președinte nu și-a permis să sfideze atât de mult atribuțiile conferite de Constituție și să renunțe la rolul său de arbitru imparțial, asumându-și coordonarea campaniei PNL. PSD va sesiza CNA în legătură cu utilizarea abuzivă a spațiului de emisie TV de către președintele Iohannis, pentru a face o propagandă electorală împotriva PSD și în favoarea PNL.

Îi transmit domnului președinte că faptele bune rămân, iar politicienii trec, suntem pregătiți cu programe și proiecte pentru oameni și comunități”, a declarat Carmen Holban, candidat PSD la Camera Deputaților.

Articolul PSD va sesiza CNA în legătură cu utilizarea abuzivă a spațiului de emisie TV de către președintele țării! apare prima dată în DambovitaNews.