Protest al angajaților Poștei Române. Peste două mii de persoane au ieșit în Piața Victoriei din Capitală

Mai mulți angajați ai Poștei Române au ieșit să protesteze în stradă, sâmbătă dimineață, din cauza nemulțumirilor cu privire la salariile mici pe care aceștia le primesc. Peste două mii de persoane au ieșit în Piața Victoriei din Capitală. Pe lângă nemulțumirile legate de salariile mici pe care aceștia le au, angajații se lovesc și […] Articolul Protest al angajaților Poștei Române. Peste două mii de persoane au ieșit în Piața Victoriei din Capitală apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Protest al angajaților Poștei Române. Peste două mii de persoane au ieșit în Piața Victoriei din Capitală

posta-620x330_3d3b0.jpgMai mulți angajați ai Poștei Române au ieșit să protesteze în stradă, sâmbătă dimineață, din cauza nemulțumirilor cu privire la salariile mici pe care aceștia le primesc. Peste două mii de persoane au ieșit în Piața Victoriei din Capitală. Pe lângă nemulțumirile legate de salariile mici pe care aceștia le au, angajații se lovesc și […]

Articolul Protest al angajaților Poștei Române. Peste două mii de persoane au ieșit în Piața Victoriei din Capitală apare prima dată în Observatorul Prahovean.