Proiectul pentru transferul protecției consumatorilor de servicii financiare la BNR primește raport negativ

Senatorii din comisiile de raport au respins proiectul de lege care prevede transferul prerogativelor privind protecția consumatorilor de servicii financiare de la ANPC la BNR, potrivit profit.ro. Inițiativa este susținută de Banca Națională, dar are acum mari șanse să pice în Senat. Deputații vor avea însă ultima decizie. Deși initial nu s-a arătat entuziasmat în […] The post Proiectul pentru transferul protecției consumatorilor de servicii financiare la BNR primește raport negativ appeared first on NOCASH ® de 23 ani.

Proiectul pentru transferul protecției consumatorilor de servicii financiare la BNR primește raport negativ

Senatorii din comisiile de raport au respins proiectul de lege care prevede transferul prerogativelor privind protecția consumatorilor de servicii financiare de la ANPC la BNR, potrivit profit.ro. Inițiativa este susținută de Banca Națională, dar are acum mari șanse să pice în Senat. Deputații vor avea însă ultima decizie. Deși initial nu s-a arătat entuziasmat în […]

The post Proiectul pentru transferul protecției consumatorilor de servicii financiare la BNR primește raport negativ appeared first on NOCASH ® de 23 ani.