Proiectul de amenajare a noului parc din zona UM Gara se află în faza de așternere a rulourilor de gazon!

În cadrul investiției menționate, spațiul verde cuprinde zone cu vegetație bogată și peluze ce pot fi folosite ca locuri de picnic. Se plantează aproximativ 500 de arbori și arbuști din specii rășinoase și foioase și se vor amenaja zone cu flori. Sistemul automat de irigații este finalizat. Iluminatul ambiental se va realiza cu stâlpi de […] Articolul Proiectul de amenajare a noului parc din zona UM Gara se află în faza de așternere a rulourilor de gazon! apare prima dată în DambovitaNews.

Proiectul de amenajare a noului parc din zona UM Gara se află în faza de așternere a rulourilor de gazon!

În cadrul investiției menționate, spațiul verde cuprinde zone cu vegetație bogată și peluze ce pot fi folosite ca locuri de picnic. Se plantează aproximativ 500 de arbori și arbuști din specii rășinoase și foioase și se vor amenaja zone cu flori. Sistemul automat de irigații este finalizat. Iluminatul ambiental se va realiza cu stâlpi de iluminat și corpuri LED, iar iluminatul decorativ va presupune bolarzi și proiectoare.
Vor fi amplasate cișmele și toalete.

Valoarea investiției este de 7.080.721,49 lei, inclusiv TVA, sursa de finanțarea este asigurată prin fonduri europene nerambursabile, iar lucrările vor fi finalizate în următoarele 30 de zile!

Articolul Proiectul de amenajare a noului parc din zona UM Gara se află în faza de așternere a rulourilor de gazon! apare prima dată în DambovitaNews.