Proiect de lege controversat: polițiștii locali să primească lunar 2000 de lei spor covid

Un proiect de legeprevede ca fiecare poliţist local să primească 2.000 de lei bonus lunar pentru lupta împotriva COVID-19. Propunerea depusă de parlamentarul Dorel Căprar, ex-PSD, în prezent membru al PPUSL (formaţiunea controlată de Dan Voiculescu) este similară celei deja adoptate pentru personalul medical şi pentru personalul din învăţământ. „Se aprobă acordarea unui stimulent în […] Articolul Proiect de lege controversat: polițiștii locali să primească lunar 2000 de lei spor covid apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Proiect de lege controversat: polițiștii locali să primească lunar 2000 de lei spor covid

Un proiect de legeprevede ca fiecare poliţist local să primească 2.000 de lei bonus lunar pentru lupta împotriva COVID-19.

Propunerea depusă de parlamentarul Dorel Căprar, ex-PSD, în prezent membru al PPUSL (formaţiunea controlată de Dan Voiculescu) este similară celei deja adoptate pentru personalul medical şi pentru personalul din învăţământ.

„Se aprobă acordarea unui stimulent în cuantum de 2.000 lei, pe lună, pentru funcţionarii publici cu funcţie specifică de poliţist local din cadrul Poliţiei Locale, şi a 1.000 lei, pe lună, pentru funcţionarii publici cu funcţii generale şi personal contractual din cadrul Poliţiei Locale, pe perioada stării de urgenţi şi a stării de alertă, din de salarii al unităţii angajatoare, prin transferuri de la bugetul de stat, de la titlul VI „Transferuri între unităţi ale administraţiei publice” sau de la alte titluri unde sunt bugetate sume cu această destinaţie, prin ordonatorul principal de credite, sau din fonduri europene”, prevede proiectul înregistrat la Senat.

Citeste mai mult: adev.ro/qiump3

 

Articolul Proiect de lege controversat: polițiștii locali să primească lunar 2000 de lei spor covid apare prima dată în Observatorul Prahovean.