Programul teraselor, barurilor și cluburilor din Brașov a fost scurtat. Închiderea, cel târziu la orele 23.00

Programul teraselor, barurilor, cluburilor, dar și ale localurilor cu jocuri de noroc din Brașov, București și alte șase județe a fost scurtat printr-o decizie luată sâmbătă de către Comitetul Național pentru Situația de Urgență. Astfel, terasele din București, Argeș, Brașov, Constanța, Dâmbovița, Ilfov, Prahova, Galați nu poate începe înainte de […] Articolul Programul teraselor, barurilor și cluburilor din Brașov a fost scurtat. Închiderea, cel târziu la orele 23.00 apare prima dată în Biz Brasov.

Programul teraselor, barurilor și cluburilor din Brașov a fost scurtat. Închiderea, cel târziu la orele 23.00

Programul teraselor, barurilor, cluburilor, dar și ale localurilor cu jocuri de noroc din Brașov, București și alte șase județe a fost scurtat printr-o decizie luată sâmbătă de către Comitetul Național pentru Situația de Urgență. Astfel, terasele din București, Argeș, Brașov, Constanța, Dâmbovița, Ilfov, Prahova, Galați nu poate începe înainte de […]

Articolul Programul teraselor, barurilor și cluburilor din Brașov a fost scurtat. Închiderea, cel târziu la orele 23.00 apare prima dată în Biz Brasov.