Prin votul de duminică trebuie să ne recâștigăm demnitatea de a fi români!

“Dragi dâmbovițeni, Pe 6 decembrie, într-o zi de sărbătoare pentru români, vă aștept la vot. Prin votul de duminică trebuie să ne recâștigăm demnitatea de a fi români care ne-a fost confiscată de un Guvern PNL cinic, incompetent, care ne umilește zilnic prin măsurile absurde pe care le ia. Vă aștept la vot pentru a […] Articolul Prin votul de duminică trebuie să ne recâștigăm demnitatea de a fi români! apare prima dată în DambovitaNews.

Prin votul de duminică trebuie să ne recâștigăm demnitatea de a fi români!

“Dragi dâmbovițeni,

Pe 6 decembrie, într-o zi de sărbătoare pentru români, vă aștept la vot.

Prin votul de duminică trebuie să ne recâștigăm demnitatea de a fi români care ne-a fost confiscată de un Guvern PNL cinic, incompetent, care ne umilește zilnic prin măsurile absurde pe care le ia.

Vă aștept la vot pentru a da o șansă copiilor noștri la o educație de calitate, pentru a lupta eficient cu virusul care ne ține departe de părinți și bunici, pentru a ne reîntregi familiile de sărbători, pentru a avea dreptul să trăim din munca grea a pământului, pentru a ne putea ruga în biserici, pentru a fi români!

De data aceasta suntem obligați să luptăm pentru a reveni la viața noastră de zi cu zi. Iar după aceea, să putem pune în practică proiecte structurale, gândite de PSD pentru siguranța unui trai mai bun în România.

Vă mulțumesc pentru toată încrederea pe care mi-ați acordat-o în mandatul de deputat!

Sper să pot reprezenta Dâmbovița și pe dâmbovițeni și în Senatul României.

O voi face cu aceeași determinare, responsabilitate și mândrie!”, a spus Claudia Gilia, deputat PSD de Dâmbovița și candidat PSD pentru Senatul României.

Articolul Prin votul de duminică trebuie să ne recâștigăm demnitatea de a fi români! apare prima dată în DambovitaNews.