Primarul din Ștefăneștii de Jos (Ilfov), audiat joi într-un dosar de viol asupra unei minore. Ar fi implicat într-un caz cu o fetiță de 12 ani, care a rămas însărcinată

Faptele s-au petrecut în 2018, însă abia acum au ieșit la iveală. Fata care pe atunci avea 12 ani a rămas însărcinată și a născut, fiind acum șantajată și amenințată să nu facă dezvăluiri. Conform digi24, primarul localității Ștefăneștii de Jos, județul Ilfov, este audiat joi, el fiind suspectat că împreună cu alți bărbați ar […] Articolul Primarul din Ștefăneștii de Jos (Ilfov), audiat joi într-un dosar de viol asupra unei minore. Ar fi implicat într-un caz cu o fetiță de 12 ani, care a rămas însărcinată apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Primarul din Ștefăneștii de Jos (Ilfov), audiat joi într-un dosar de viol asupra unei minore. Ar fi implicat într-un caz cu o fetiță de 12 ani, care a rămas însărcinată

Faptele s-au petrecut în 2018, însă abia acum au ieșit la iveală. Fata care pe atunci avea 12 ani a rămas însărcinată și a născut, fiind acum șantajată și amenințată să nu facă dezvăluiri.

Conform digi24, primarul localității Ștefăneștii de Jos, județul Ilfov, este audiat joi, el fiind suspectat că împreună cu alți bărbați ar fi violat o minoră acum 3 ani.

Joi dimineață, anchetatorii au făcut precheziții atât la locuința primarului Robert Ștefan, cât și la sediul primăriei.

El și alți patru bărbați care ar fi fost implicați în agresiune sunt audiați la sediul Poliției Ilfov, în dosarul în care se fac cercetări pentru viol, act sexual cu minor și șantaj.

Totodată, la sediul poliției este audiată și o femeie, care este acuzată de șantaj. Anchetatorii au suspiciuni că, în încercarea de a își acoperi faptele, edilul ar fi amenințat-o și ar fi șantajat-o pe fată.

Actualul primar este la al doilea mandat și a mai fost implicat într-un scandal la scrutinul de la alegerile locale, când un bărbat l-a acuzat de agresiune în secția de votare. Polițiștii au stabilit atunci că a fost vorba doar de o ceartă.

sursa digi24

Articolul Primarul din Ștefăneștii de Jos (Ilfov), audiat joi într-un dosar de viol asupra unei minore. Ar fi implicat într-un caz cu o fetiță de 12 ani, care a rămas însărcinată apare prima dată în Observatorul Prahovean.