Primarul din Ștefăneștii de Jos din Ilfov, reținut în dosarul de viol al unei fetițe de 12 ani. Copila a născut la un an după agresiune

Ştefan Ionel Robert, primarul localității Ștefăneștii de Jos din județul Ilfov, este una dintre cele trei persoane reținute joi seară, în cazul unei fetițe de 12 ani violate în urmă cu 3 ani, anunță Hotnews, citând surse judiciare. Joi dimineață, Poliția a descins la cinci adrese din Ștefăneștii de Jos, printre care și la cea […]

Primarul din Ștefăneștii de Jos din Ilfov, reținut în dosarul de viol al unei fetițe de 12 ani. Copila a născut la un an după agresiune

Ştefan Ionel Robert, primarul localității Ștefăneștii de Jos din județul Ilfov, este una dintre cele trei persoane reținute joi seară, în cazul unei fetițe de 12 ani violate în urmă cu 3 ani, anunță Hotnews, citând surse judiciare. Joi dimineață, Poliția a descins la cinci adrese din Ștefăneștii de Jos, printre care și la cea a primarul din localitate, și a dus la audieri cinci persoane.


UPDATE ORA 22.20. Trei persoane, între care primarul din Ștefăneștii de Jos, Ştefan Ionel Robert, au fost reținute în dosarul de viol sau act sexual cu un minor în care victima este o fată care avea 12 ani la data faptelor și care a rămas însărcinată, iar la 13 ani a născut, noteazăHotnews.


„În urma probatoriului administrat, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov au reținut 3 persoane, bănuite de comiterea faptelor cercetate. În prezent cercetările continuă în cadrul dosarului penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de act sexual cu un minor, viol, șantaj și influențarea declarațiilor, urmărirea penală fiind sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea”, a transmis joi seară Poliția Ilfov, conform Hotnews, care scrie, citând surse judiciare, că între cele trei persoane reținute se află și primarul Ștefan Ionel Robert.


UPDATE ora 14:30 Procurorii suspectează mai multe persoane din localitățile Ștefăneștii de Jos și Dascălu, județul Ilfov, că au violat în perioada 2017-2019 o minoră care la data respectivă ar fi avut 12 ani, au declarat surse judiciare, conform G4Media.ro.


Potrivit unor surse din anchetă citate de G4Media, printre suspecți se află și primarul din Ștefăneștii de Jos, Robert Ștefan.


Fata a rămas însărcinată în urma agresiunilor și a născut un copil. Acum, anchetatorii fac cercetări pentru a stabili care dintre agresori este tatăl copilului.


UPDATE ora 11:20 IPJ Ilfov a remis un comunicat în care a informat că se efectuează cercetări, „sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de act sexual cu minor, viol, șantaj și influențarea declarațiilor”.


Perchezițiile s-au desfășurat în localitățile Ștefăneștii de jos și Dascălu și cinci persoane au fost duse la audieri.


În urma perchezițiilor au fost descoperite și ridicate obiecte electronice de stocare și înscrisuri, se mai arată în comunicatul IPJ Ilfov.


Potrivit Antena 3, susţinătorii şi rudele edilului din Ștefăneștii de Jos s-au adunat în faţa casei şi au început să ameninţe jurnaliştii şi poliţia.


Una dintre percheziții are loc și la sediul Primăriei din Ștefăneștii de Jos, conform Realitatea Plus. Perchezițiile sunt efectuate de Serviciul Investigații Criminale.


Conform surselor citate, este vorba despre un dosar care vizează mai multe infracțiuni, inclusiv de viol, dar și alte fapte grave.


După verificări, persoanele vizate vor fi duse la audieri pentru a da explicații polițiștilor.