Primarul din Comarnic, internat în spital cu COVID. ”O secundă de neatenție a fost suficientă!”

Primarul orașului Comarnic, Sorin Popa,anunțat pe Facebook că se află internat în spital după ce a ieșit pozitiv la testul COVID. El a  postat și un mesaj pentru locuitorii orașului să se protejeze împotriva coronavirusului: Dragii mei! În calitate de primar al orașului Comarnic, e datoria mea să anunț că am fost confirmat cu infecția […] Articolul Primarul din Comarnic, internat în spital cu COVID. ”O secundă de neatenție a fost suficientă!” apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Primarul din Comarnic, internat în spital cu COVID. ”O secundă de neatenție a fost suficientă!”

Primarul orașului Comarnic, Sorin Popa,anunțat pe Facebook că se află internat în spital după ce a ieșit pozitiv la testul COVID.

El a  postat și un mesaj pentru locuitorii orașului să se protejeze împotriva coronavirusului:
Dragii mei!
În calitate de primar al orașului Comarnic, e datoria mea să anunț că am fost confirmat cu infecția cu virusul SARS-CoV-2 și în acest moment sunt internat în spital, unde mi se administreaza deja tratament.
În toată această perioada de pandemie, în care am fost implicat în toate activitățile Primariei, m-am protejat și am purtat mască, am respectat distanțarea socială și regulile de igienă și, cu toate astea, m-am infectat cu acest virus. Sunt om între oameni și probabil că o secunda de neatenție a fost suficientă! Vă spun sincer că nu cunosc cum m-am infectat.
Dați-mi voie, însă, să fac un apel la voi toți, să ne asigurăm împreună că respectăm distanțarea socială, purtarea măștii și regulile de igienă, în toate locurile publice, fără nicio excepție, în care ne aflăm, astfel ca nimeni să nu treacă prin aceste momente dificile și să evităm tragedii!
Pentru unii, mai bătrâni, mai vulnerabili, asta poate însemna moartea. Din acest motiv, cu gândul la părinții noștri, la copiii noștri, vă rog să respectați regulile de igienă și să purtați masca, atunci când situația o impune!
Starea mea evoluează favorabil și mă pregătesc să revin cu forțe proaspete pentru a face ce știu eu mai bine, să muncesc alături de voi, să coordonez activitatea primăriei și împreună să luăm cele mai bune decizii pentru comunitatea noastră!
Rămân alături de voi toți, indiferent de simpatiile politice!
Să ne auzim sănătoși! Doamne ajuta!
Al vostru, Sorin Popa.

Articolul Primarul din Comarnic, internat în spital cu COVID. ”O secundă de neatenție a fost suficientă!” apare prima dată în Observatorul Prahovean.