Primarul Daniel Cristian Stan și președintele CJD, Corneliu Ștefan, alături de Chindia Târgoviște

„Am mers astăzi la antrenamentele băieților de la Chindia Târgoviște și, împreună cu Toni Petrea și Cristian Țermure, am stat de vorbă cu jucătorii noștri despre situația financiară a clubului. Consiliul Judeţean Dâmboviţa și Primăria Municipiului Târgovişte își vor îndeplini angajamentele față de jucători, așa cum, de altfel, au făcut-o și până acum. Am clarificat […] Articolul Primarul Daniel Cristian Stan și președintele CJD, Corneliu Ștefan, alături de Chindia Târgoviște apare prima dată în DambovitaNews.

Primarul Daniel Cristian Stan și președintele CJD, Corneliu Ștefan, alături de Chindia Târgoviște
„Am mers astăzi la antrenamentele băieților de la Chindia Târgoviște și, împreună cu Toni Petrea și Cristian Țermure, am stat de vorbă cu jucătorii noștri despre situația financiară a clubului.
Consiliul Judeţean Dâmboviţa și Primăria Municipiului Târgovişte își vor îndeplini angajamentele față de jucători, așa cum, de altfel, au făcut-o și până acum.
Am clarificat toate lucrurile, săptămâna viitoare urmând să rezolvăm toate problemele inerente la nivelul echipelor de club din România.
Am vrut să vorbesc cu toți jucătorii în primul rând pentru că au nevoie de liniște pentru a-și putea păstra parcursul bun în Liga I, dar și pentru a prezenta starea reală a situației de la club, mai ales că modul în care aceasta a fost prezentată în ultimele zile nu reflectă în mod just ceea ce se întâmplă la echipă.
Atât eu, cât și Daniel Cristian Stan vom fi alături de Chindia Târgoviște, de stafful echipei și de suporteri.
Încă o dată, îi felicit pentru meciurile bune făcute!”,a precizat președintele CJD, Corneliu Ștefan.

„Prima remarcă: am început să deranjăm, din candidată sigură la retrogradare, Chindia a devenit revelația campionatului și a luat 17 puncte în ultimele 7 meciuri! Această echipă a plătit numai anul acesta peste 4.000.000 lei contribuții către stat. Mă întreb, câte echipe din România dovedesc atât de multă seriozitate? Apoi, hai să fim uniți, nu ne vrea nimeni “pe val”, din motive ușor de înțeles (drepturile TV, expunerea națională). Atmosfera proastă la echipă nu ține loc nici de stadion, nici de buget, în schimb este exact ceea ce își doresc unii, care s-ar fi bucurat nespus dacă echipa ar fi retrogradat! Stadionul va fi gata în decembrie, cu o contribuție de aproximativ 15.000.000 euro a Primăriei Târgoviște, bani investiți în 3 ani, ceea ce înseamnă mai mulți bani investiți în stadion decât în ultimii 60 de ani, LA UN LOC!

Primăria Târgoviște și Consiliul Județean Dâmbovița, plus drepturile TV, asigură peste 90% din bugetul clubului, iar actuala situație va fi rezolvată săptămâna viitoare, în paralel cu o analiză foarte serioasă a execuției bugetare a clubului, în condițiile în care obligațiile financiare ale asociaților sunt onorate. Între timp, la stadionul “Eugen Popescu”, unde se lucrează și astăzi, s-a finalizat hidroizolarea, s-a montat 80% din structura acoperișului, adică toate cele 23 de grinzi principale, s-a turnat betonul pe 2/3 din pista de tartan, au fost aduse toate scaunele, inclusiv cele pentru băncile de rezervă, iar săptămâna viitoare începem montajul membranei speciale, ultima componentă a acoperișului.

În încheiere, vă asigur că atât eu, cât și Corneliu Ștefan, vom fi alături de Chindia Târgoviște și alături de suporteri și sunt convins că de luna viitoare, de pe stadionul târgoviștean, greu va pleca cineva cu puncte! Hai, Chindia!!!”, a transmis primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

Articolul Primarul Daniel Cristian Stan și președintele CJD, Corneliu Ștefan, alături de Chindia Târgoviște apare prima dată în DambovitaNews.