Primăria Ploiești va instala camere video la platformele de gunoi

Întruniți în ședință extraordinară, consilierii ploieșteni au votat un proiect privind supravegherea video la platformele de gunoi din municipiu. Astfel, aceștia au alocat 140 000 de lei pentru implementarea sistemului de supraveghere video la 30 de platforme de deșeuri. Citește și Platformele de la blocurile din Ploiești nu se mai văd de gunoi – FOTO ”Camerele […] Articolul Primăria Ploiești va instala camere video la platformele de gunoi apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Primăria Ploiești va instala camere video la platformele de gunoi

Întruniți în ședință extraordinară, consilierii ploieșteni au votat un proiect privind supravegherea video la platformele de gunoi din municipiu.

Astfel, aceștia au alocat 140 000 de lei pentru implementarea sistemului de supraveghere video la 30 de platforme de deșeuri.

Citește și Platformele de la blocurile din Ploiești nu se mai văd de gunoi – FOTO

”Camerele video vor fi montate in zonele unde apar frecvent probleme si vor contribui la identificarea persoanelor care arunca necontrolat deșeuri cat si la descurajarea acestor practici. Acest proiect va continua si anul viitor prin alocarea mai multor fonduri pentru dotarea cu sisteme de supraveghere video a platformelor de deșeuri din Municipiul Ploiești” a fost mesajul viceprimarului USR al Ploieștiului, Magdalena Trofin.
Reamintim că, în prezent, la Ploiești acționează doi operatori de salubritate. Este vorba de Rosal, care ridică deșeurile menajere de la populație, respectiv Blue Planet Services, care se ocupă de curățenia pe domeniul public.

Articolul Primăria Ploiești va instala camere video la platformele de gunoi apare prima dată în Observatorul Prahovean.