Primăria Constanța realizează un sondaj de opinie privind mobilitatea la nivel urban

Primăria Municipiului Constanța efectuează, în această perioadă, un sondaj de opinie a publicului în cadrul Studiului privind mobilitatea la nivel urban, periurban și metropolitan. Astfel, în perioada 7 – 21 decembrie, constănțenii sunt invitați să [...]

Primăria Constanța realizează un sondaj de opinie privind mobilitatea la nivel urban

Primăria Municipiului Constanța efectuează, în această perioadă, un sondaj de opinie a publicului în cadrul Studiului privind mobilitatea la nivel urban, periurban și metropolitan.

Astfel, în perioada 7 – 21 decembrie, constănțenii sunt invitați să își exprime părerea cu privire la diverse aspecte care vor ajuta la sistematizarea nevoilor și preferințelor privind mobilitatea, cum ar fi:

  • Nevoia de navetă / deplasare zilnică;
  • Transportul public din Constanța, zonele pietonale, rețeaua de ciclism;
  • Folosirea mijloacelor alternative de transport (bicicletă, transport în comun, mersul pe jos etc.) și operațiunile urbane necesare îmbunătățirii condițiilor utilizării acestora;
  • Politicile agresive de taxare a parcărilor publice și implementarea zonelor cu trafic calmat, în ariile cu atracție turistică mare.

Cetățenii sunt invitați să participe la Sondajul de opinie din de mai sus prin completarea chestionarului online disponibil la acest link: https://survey.alchemer.eu/s3/90410721/Studiu-sociologic-privind-mobilitatea-din-Municipiul-Constanta.

Chestionarul poate fi completat până la data de 21 decembrie, ora 23.59.

Studiul de mobilitate este parte integrantă a etapei Studii de fundamentare din cadrul elaborării noului Plan Urbanistic General al Municipiului Constanța.