Primăria Constanța caută să închirieze spații pentru a le transforma în creșe

Având în vedere nevoia uriașă de creșe la nivelul municipiului, Primăria Constanța continuă să caute variante pentru a răspunde nevoilor cât mai multor mame. Astfel, Direcția Generală de Asistență Socială Constanța anunță că închiriază spații [...]

Primăria Constanța caută să închirieze spații pentru a le transforma în creșe

Având în vedere nevoia uriașă de creșe la nivelul municipiului, Primăria Constanța continuă să caute variante pentru a răspunde nevoilor cât mai multor mame.

Astfel, Direcția Generală de Asistență Socială Constanța anunță că închiriază spații cu suprafața construită cuprinsă între 350 – 600 metri pătrați în cartierele Coiciu, Tomis 2, Tomis 3, Abator sau Casa de Cultură. Imobilul trebuie să fie branșat la utilități și să aibă curte îngrădită pentru siguranța celor mici.

Ofertele vor fi transmise la sediul DGAS din strada Unirii nr. 104.

Această variantă vine să rezolve rapid problema diminuării locurilor din creșe, în condițiile în care trei dintre acestea sunt în proces de reabilitare cu fonduri europene. Amintim că administrația locală a făcut demersuri pentru ca alte trei creșe să fie construite cu fonduri din bugetul local și de la Compania Națională de Investiții.