Primăria Brașov își va produce singură energia pentru iluminat public, școli și grădinițe [FOTO]

Brașovul va deveni primul Municipiu care își va produce energia electrică necesară din surse regenerabile. Primăria a atras fonduri europene pentru un parcul fotovoltaic de 20 MW. La Ploiești, actualul primar se laudă cu modernizarea iluminatului public pe câteva străzi…Galerie FOTO la finalul textului. Primăria Brașov construiește o instalație de producere a energiei electrice din […] Articolul Primăria Brașov își va produce singură energia pentru iluminat public, școli și grădinițe [FOTO] apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Primăria Brașov își va produce singură energia pentru iluminat public, școli și grădinițe [FOTO]

Brașovul va deveni primul Municipiu care își va produce energia electrică necesară din surse regenerabile. Primăria a atras fonduri europene pentru un parcul fotovoltaic de 20 MW. La Ploiești, actualul primar se laudă cu modernizarea iluminatului public pe câteva străzi…Galerie FOTO la finalul textului. Primăria Brașov construiește o instalație de producere a energiei electrice din […]

Articolul Primăria Brașov își va produce singură energia pentru iluminat public, școli și grădinițe [FOTO] apare prima dată în Observatorul Prahovean.