Primăria Blejoi a salubrizat mai multe zone unde au fost depozitate ilegal deșeuri – FOTO

Primăria Blejoi anunță igienizarea mai multor zone din comună. Este vorba de strada Hortensiei, din zona Cartierului Albert și de strada Buda. ”Gunoaiele de pe câmp și de pe marginea drumului au fost strânse și duse la stația de sortare. Vom continua această operațiune și pe alte străzi ale comunei noastre. În același timp, verificăm […] Articolul Primăria Blejoi a salubrizat mai multe zone unde au fost depozitate ilegal deșeuri – FOTO apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Primăria Blejoi a salubrizat mai multe zone unde au fost depozitate ilegal deșeuri – FOTO

Primăria Blejoi anunță igienizarea mai multor zone din comună. Este vorba de strada Hortensiei, din zona Cartierului Albert și de strada Buda.

”Gunoaiele de pe câmp și de pe marginea drumului au fost strânse și duse la stația de sortare. Vom continua această operațiune și pe alte străzi ale comunei noastre. În același timp, verificăm imaginile de pe camerele de supraveghere și vom identifica persoanele, care au aruncat aceste deșeuri pe spațiul public” au transmis reprezentanții primăriei.

”Aceste acțiuni de strângere a gunoaielor sunt costisitoare, trebuie să plătim combustibilul mașinilor, sortarea deșeurilor și taxe către stațiile la care le predăm. Am putea folosi acești bani pentru alte proiecte utile comunei noastre” au precizat autoritățile locale.

Articolul Primăria Blejoi a salubrizat mai multe zone unde au fost depozitate ilegal deșeuri – FOTO apare prima dată în Observatorul Prahovean.