Primăria a tăiat banii alocați pentru „apa de ploaie” și i-a redirecționat pentru lucrări la infrastructura rutieră

În ultima ședință de Consiliu Local, aleșii Brașovului au rectificat mai multe capitole bugetare, redirecționând sumele în funcție de necesități. Astfel, edilii au decis să diminueze cu 250.000 de lei suma alocată pentru ape meteo (epurarea și evacuarea apelor pluviale) și să redirecționeze acești bani la capitolul „Transporturi”. Potrivit referatului […] Articolul Primăria a tăiat banii alocați pentru „apa de ploaie” și i-a redirecționat pentru lucrări la infrastructura rutieră apare prima dată în Biz Brasov.

Primăria a tăiat banii alocați pentru „apa de ploaie” și i-a redirecționat pentru lucrări la infrastructura rutieră

În ultima ședință de Consiliu Local, aleșii Brașovului au rectificat mai multe capitole bugetare, redirecționând sumele în funcție de necesități. Astfel, edilii au decis să diminueze cu 250.000 de lei suma alocată pentru ape meteo (epurarea și evacuarea apelor pluviale) și să redirecționeze acești bani la capitolul „Transporturi”. Potrivit referatului […]

Articolul Primăria a tăiat banii alocați pentru „apa de ploaie” și i-a redirecționat pentru lucrări la infrastructura rutieră apare prima dată în Biz Brasov.