Președintele Klaus Iohannis, apel înainte de alegerile locale: „Mergeți la vot!” – VIDEO

Președintele României, Klaus Iohannis, a susținut, miercuri, la Palatul Cotroceni, o conferință de presă, după înregistrarea unui număr record de infectări. Președintele Iohannis a făcut și câteva mențiuni cu privire la alegerile locale din 27 septembrie, îndemnându-i pe români să meargă la vot. „Am înregistrat, astăzi, din păcate, o nouă cifră record de infectări cu […] Articolul Președintele Klaus Iohannis, apel înainte de alegerile locale: „Mergeți la vot!” – VIDEO apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Președintele Klaus Iohannis, apel înainte de alegerile locale: „Mergeți la vot!” – VIDEO

Președintele României, Klaus Iohannis, a susținut, miercuri, la Palatul Cotroceni, o conferință de presă, după înregistrarea unui număr record de infectări. Președintele Iohannis a făcut și câteva mențiuni cu privire la alegerile locale din 27 septembrie, îndemnându-i pe români să meargă la vot.

„Am înregistrat, astăzi, din păcate, o nouă cifră record de infectări cu virusul SARS CoV 2 și un număr semnificativ, din păcate, de decese provocate de Covid-19, la nivel național.  Pandemia este încă departe de a se fi încheiat. Eliminarea treptată a multor restricții și reluarea unor activități, concomitent cu apropierea sezonului rece, favorabil îndeosebi apariției virozelor respiratorii și a gripei, crează un context sensibil. Toate acestea generează îngrijorare și necesită atenție sporită din partea tuturor”, a susținut Klaus Iohannis.

Președintele României a făcut și câteva mențiuni despre alegerile locale, având inclusiv un mesaj la adresa candidaților.

„Pe 27 septembrie mergem la urne să-i alegem pe cei care vor conduce în următorii 4 ani comunitățile locale. Votul nostru decide cum se vor schimba localitățile în care trăim. Dragi români, mergeți la vot și puneți ștampila pe cei care pot aduce o schimbare în bine”, a susținut Iohannis, care i-a sfătuit pe români să nu-i lase „pe alții să decidă în locul vostru!”

Președintele României nu a ratat ocazie de a transmite un mesaj și candidaților, pe care i-a sfătuit să-și prezinte proiectele și să renunțe la „atacurile sterile”.

Articolul Președintele Klaus Iohannis, apel înainte de alegerile locale: „Mergeți la vot!” – VIDEO apare prima dată în Observatorul Prahovean.