Presedintele Consiliului Judetean Dambovita – alături de președintele PSD Marcel Ciolacu

Astăzi, alături de președintele PSD, Marcel Ciolacu, secretarul general al PSD, Paul Stănescu, dar și de primarul municipiului Galați, Ionuț Pucheanu, și doamna Corina Ene, primar în comuna Căbeşti, judeţul Bihor, am participat la consultările cu președintele Klaus Iohannis. Prin prezența noastră la Cotroceni, PSD a dat dovadă de responsabilitate și de maturitate politică. Am […] Articolul Presedintele Consiliului Judetean Dambovita – alături de președintele PSD Marcel Ciolacu apare prima dată în DambovitaNews.

Presedintele Consiliului Judetean Dambovita – alături de președintele PSD Marcel Ciolacu
Astăzi, alături de președintele PSD, Marcel Ciolacu, secretarul general al PSD, Paul Stănescu, dar și de primarul municipiului Galați, Ionuț Pucheanu, și doamna Corina Ene, primar în comuna Căbeşti, judeţul Bihor, am participat la consultările cu președintele Klaus Iohannis.
Prin prezența noastră la Cotroceni, PSD a dat dovadă de responsabilitate și de maturitate politică. Am oferit soluții astfel încât, în cel mai scurt timp, România să revină la o situație stabilă, din toate punctele de vedere.

Articolul Presedintele Consiliului Judetean Dambovita – alături de președintele PSD Marcel Ciolacu apare prima dată în DambovitaNews.