Presedintele Consiliului Judetean Dambovita a susținut în fața Comisiei Tehnico-Economice a Ministerului Dezvoltării construirea unui stadion nou în Târgoviște.

Astăzi, am susținut, în fața Comisiei Tehnico-Economice a Ministerului Dezvoltării, proiectul Consiliului Județean Dâmbovița de construire a unui stadion nou în Târgoviște. Capacitatea stadionului, la care administrația județului va contribui cu peste 15.000.000 lei, este de 12.016 locuri. În proiect mai sunt prevăzute peste 400 de locuri de parcare, dar și spații comerciale așa cum […] Articolul Presedintele Consiliului Judetean Dambovita a susținut în fața Comisiei Tehnico-Economice a Ministerului Dezvoltării construirea unui stadion nou în Târgoviște. apare prima dată în DambovitaNews.

Presedintele Consiliului Judetean Dambovita a susținut în fața Comisiei Tehnico-Economice a Ministerului Dezvoltării  construirea unui stadion nou în Târgoviște.
Astăzi, am susținut, în fața Comisiei Tehnico-Economice a Ministerului Dezvoltării, proiectul Consiliului Județean Dâmbovița de construire a unui stadion nou în Târgoviște.
Capacitatea stadionului, la care administrația județului va contribui cu peste 15.000.000 lei, este de 12.016 locuri. În proiect mai sunt prevăzute peste 400 de locuri de parcare, dar și spații comerciale așa cum există pe toate arenele sportive moderne.
Noua construcție va fi un complex sportiv regional, având în vedere posibilitatea organizării unor multitudini de evenimente sportive, altele decât cele fotbalistice.
Un aspect foarte important pe care l-am expus membrilor comisiei este acela că stadionului va avea și surse de energie alternativă.
Valoarea totală a stadionului este de aproape 250.000.000 de lei. #ConsiliulJudeteanDambovita

Articolul Presedintele Consiliului Judetean Dambovita a susținut în fața Comisiei Tehnico-Economice a Ministerului Dezvoltării construirea unui stadion nou în Târgoviște. apare prima dată în DambovitaNews.