Premierul Cîțu, despre introducerea certificatului verde COVID-19: Nu văd de ce ar fi o restrângere a drepturilor

Premierul Florin Cîțu a declarat vineri că introducerea certificatului verde COVID nu reprezintă o restrângere a drepturilor. Declaraţia acestuia a fost făcută în contextul în care preşedintele Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării, Asztalos Csaba, a afirmat că măsura introducerii certificatului sanitar nu ar trebui să fie adoptată printr-o hotărâre de Guvern, ci printr-o lege votată [...] Articolul Premierul Cîțu, despre introducerea certificatului verde COVID-19: Nu văd de ce ar fi o restrângere a drepturilor apare prima dată în Biz Brasov.

Premierul Cîțu, despre introducerea certificatului verde COVID-19: Nu văd de ce ar fi o restrângere a drepturilor

Premierul Florin Cîțu a declarat vineri că introducerea certificatului verde COVID nu reprezintă o restrângere a drepturilor. Declaraţia acestuia a fost făcută în contextul în care preşedintele Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării, Asztalos Csaba, a afirmat că măsura introducerii certificatului sanitar nu ar trebui să fie adoptată printr-o hotărâre de Guvern, ci printr-o lege votată [...]

Articolul Premierul Cîțu, despre introducerea certificatului verde COVID-19: Nu văd de ce ar fi o restrângere a drepturilor apare prima dată în Biz Brasov.