Premieră în România: încasări instant în euro prin Banca Transilvania. Banca pregătește și lansarea plăților instant în euro.

Banca Transilvania a lansat încasările instant în euro, „serviciu gratuit datorită căruia persoanele fizice și juridice primesc, pe loc, banii de la una dintre băncile din Europa, parte din sistemul de decontare TIPS (TARGET instant payment settlement). BT este singura bancă din România care oferă clienților această facilitate.” – potrivit comunicatului. “Facem încă un pas […] The post Premieră în România: încasări instant în euro prin Banca Transilvania. Banca pregătește și lansarea plăților instant în euro. appeared first on NOCASH ® de 20 ani.

Premieră în România: încasări instant în euro prin Banca Transilvania. Banca pregătește și lansarea plăților instant în euro.

Banca Transilvania a lansat încasările instant în euro, „serviciu gratuit datorită căruia persoanele fizice și juridice primesc, pe loc, banii de la una dintre băncile din Europa, parte din sistemul de decontare TIPS (TARGET instant payment settlement). BT este singura bancă din România care oferă clienților această facilitate.” – potrivit comunicatului. “Facem încă un pas […]

The post Premieră în România: încasări instant în euro prin Banca Transilvania. Banca pregătește și lansarea plăților instant în euro. appeared first on NOCASH ® de 20 ani.