Preliminarii EURO 2024: România trece cu 2-1 de Belarus

Naţionala de fotbal a României a câştigat cu emoţii în faţa selecţionatei Belarus cu scorul de 2-1, marţi seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, în al doilea meci din preliminariile EURO 2024, informează Gazeta Sporturilor. România a deschis scorul prin Stanciu în minutul 17 dintr-o lovitură liberă. Două minute mai târziu, Andrei Burcă a majprat […]

Preliminarii EURO 2024: România trece cu 2-1 de Belarus

Naţionala de fotbal a României a câştigat cu emoţii în faţa selecţionatei Belarus cu scorul de 2-1, marţi seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, în al doilea meci din preliminariile EURO 2024, informează Gazeta Sporturilor.

România a deschis scorul prin Stanciu în minutul 17 dintr-o lovitură liberă. Două minute mai târziu, Andrei Burcă a majprat scorul la 2-0, după o reluare spectaculoasă, din alunecare. Este primul gol la națională a lui Burcă, după 17 selecții.

Emoții mari imediat după pauză. Pe o contră a bielorușilor, declanșată de Kovalev, Radu a vrut să evite un corner și era s-o comită. A fost salvat de colegii din defensivă. Jocul curge plat, oaspeții ies la joc, noi parcă îi așteptăm pe contre, notează sursa citată.

Echipa din Belarus a redus din diferenţă pe finalul reprizei a doua. Morozov l-a învins pe portarul României cu un şut la colţul lung în minutul 86. Câștigăm până la urmă, dar cu emoții, cu o verificare VAR de penalty pentru ei, mai scrie GSP.

În celelalte partide din grupa noastră, Elveţia a trecut de Israel cu 3-0, iar Kosovo a remizat cu Andorra, 1-1. În iunie vor avea loc următoarele meciuri din această campanie, pe 16 iunie Andorra – Elveţia, Belarus – Israel şi Kosovo – România, iar pe 19 iunie Belarus – Kosovo, Israel – Andorra şi Elveţia – România.