Prefectul Văsii îi amenință pe cei din HoReCa cu dosare penale dacă nu respectă legislația COVID-19

Prefectul județului Brașov, Mihai Cătălin Văsii, a trimis astăzi o adresă către administratorii structurilor de primire turistice din județ. „Având în vedere apropierea minivacanței de 1 Decembrie și a sezonului sărbătorilor de iarnă, reiterăm necesitatea respectării cu strictețe a măsurilor dispuse de autorități pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de […] Articolul Prefectul Văsii îi amenință pe cei din HoReCa cu dosare penale dacă nu respectă legislația COVID-19 apare prima dată în Biz Brasov.

Prefectul Văsii îi amenință pe cei din HoReCa cu dosare penale dacă nu respectă legislația COVID-19

Prefectul județului Brașov, Mihai Cătălin Văsii, a trimis astăzi o adresă către administratorii structurilor de primire turistice din județ. „Având în vedere apropierea minivacanței de 1 Decembrie și a sezonului sărbătorilor de iarnă, reiterăm necesitatea respectării cu strictețe a măsurilor dispuse de autorități pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de […]

Articolul Prefectul Văsii îi amenință pe cei din HoReCa cu dosare penale dacă nu respectă legislația COVID-19 apare prima dată în Biz Brasov.