Prăvălia cu Raci te așteaptă cu preparate deosebite la Festivalul Fructelor de Mare din Ploiești

Festivalul Fructelor de Mare va avea loc la Prahova Value Centre din Ploiești, în weekendul 22-24 septembrie (vineri-duminică), între orele 12 și 22. Aici vă așteaptă Prăvălia cu Raci, unul dintre cele mai apreciate nume de pe piața preparatelor din fructe de mare. Vizitatorii festivalului vor putea degusta la Prăvălia cu Raci numai produse proaspte […] Articolul Prăvălia cu Raci te așteaptă cu preparate deosebite la Festivalul Fructelor de Mare din Ploiești apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Prăvălia cu Raci te așteaptă cu preparate deosebite la Festivalul Fructelor de Mare din Ploiești

Festivalul Fructelor de Mare va avea loc la Prahova Value Centre din Ploiești, în weekendul 22-24 septembrie (vineri-duminică), între orele 12 și 22. Aici vă așteaptă Prăvălia cu Raci, unul dintre cele mai apreciate nume de pe piața preparatelor din fructe de mare. Vizitatorii festivalului vor putea degusta la Prăvălia cu Raci numai produse proaspte […]

Articolul Prăvălia cu Raci te așteaptă cu preparate deosebite la Festivalul Fructelor de Mare din Ploiești apare prima dată în Observatorul Prahovean.